Google sites on Edge

Why does it seem like only Google owned sites have a problem with the new Edge.

Getting errors in Google docs, YouTube, Gmail. Been having problem with it saying that I need to sign in.

But I am already signed in.

Conversation 19 comments

  • F4IL

    16 September, 2019 - 6:47 pm

    <p>Can you reproduce the issue using another browser like Firefox, or the old Edge? If you cannot (FF works fine on my end), it is probably an issue with msft.</p>

    • Lordbaal

      16 September, 2019 - 7:51 pm

      <blockquote><em><a href="#466694">In reply to F4IL:</a></em></blockquote><p>It's only in Edge, not chrome.</p><p>It was working fine on the new Edge until last week. That's when problems started. That was before Edge updated. </p><p>If it started happening after the update, then you can blame Microsoft. But it started happening before.</p><p>Google done this same thing before, where they changed YouTube for people that are using Edge.</p>

      • F4IL

        17 September, 2019 - 5:08 am

        <blockquote><em><a href="#466701">In reply to Lordbaal:</a></em></blockquote><p>I am not blaming anyone. With the new Edge being a msft product it is either google or msft (or both). Gmail and Youtube specifically work fine for me using not the new Edge on Windows 10.</p>

        • Lordbaal

          17 September, 2019 - 10:15 am

          <blockquote><em><a href="#466789">In reply to F4IL:</a></em></blockquote><p>Like I said, it start last week before Edge updated.</p><p>Google have done this stuff in the past with making their site broken in Edge.</p>

          • F4IL

            18 September, 2019 - 1:39 am

            <blockquote><em><a href="#466840">In reply to Lordbaal:</a></em></blockquote><p>After a few hours with the new Edge, both Gmail and Youtube login sessions persist without logouts.</p>

            • Lordbaal

              19 September, 2019 - 3:39 pm

              <blockquote><em><a href="#467461">In reply to F4IL:</a></em></blockquote><p>It doesn't log me out. It says to login. Even though I'm logged in.</p>

  • Paul Thurrott

    Premium Member
    17 September, 2019 - 9:09 am

    <p>I use the new Edge every day on multiple PCs and have not experienced this.</p>

    • jmeiii75

      Premium Member
      17 September, 2019 - 12:11 pm

      <blockquote><em><a href="#466823">In reply to paul-thurrott:</a></em></blockquote><p>Same here</p>

    • Ben Lee

      Premium Member
      17 September, 2019 - 1:49 pm

      <blockquote><em><a href="#466823">In reply to paul-thurrott:</a></em></blockquote><p>Same here too.</p>

  • wolters

    Premium Member
    17 September, 2019 - 9:39 am

    <p>On the flip side, I often get connection errors to Microsoft sites on Chrome. </p>

  • ThemainJP

    Premium Member
    17 September, 2019 - 9:57 am

    <p>I also have issues with Google sites in new-Edge, specifically not being able to preview or download attachments in Gmail.</p>

  • Lordbaal

    17 September, 2019 - 2:23 pm

    <p>I also have 2 accounts that I switch between.</p><p><br></p><p>Just checked, it has been happening for months.</p><p>support.google.com/chrome/thread/2108690?hl=en</p>

    • lwetzel

      Premium Member
      18 September, 2019 - 1:30 pm

      <blockquote><em><a href="#466951">In reply to Lordbaal:</a></em></blockquote><p>That has to be Chromium version of Edge. If for no other reason then it couldn't be Google.</p><p>Not a single reply on that post said Edge.</p>

      • Lordbaal

        18 September, 2019 - 6:15 pm

        <blockquote><em><a href="#467751">In reply to lwetzel:</a></em></blockquote><p>The post say new Edge.</p><p><br></p><p>I refuse to say credge.</p>

        • Kevin Costa

          18 September, 2019 - 9:21 pm

          <blockquote><em><a href="#467947">In reply to Lordbaal:</a></em></blockquote><p>LOL, is that why you downvoted me? ?</p>

          • Lordbaal

            19 September, 2019 - 3:38 pm

            <blockquote><em><a href="#468046">In reply to Kevin_Costa:</a></em></blockquote><p>That was someone else. There are many people that reads this site.</p><p>I don't do those stupid up or down vote, of likes, of thumbs up and down. That useless and a waste of time to me.</p>

        • lwetzel

          Premium Member
          18 September, 2019 - 9:31 pm

          <blockquote><em><a href="#467947">In reply to Lordbaal:</a></em></blockquote><p>Was referring to the link you included…</p><p><br></p><p><span style="background-color: rgb(245, 245, 245);">support.google.com/chrome/thread/2108690?hl=en</span></p><p><br></p><p><span style="background-color: rgb(245, 245, 245);">None of the comments in that link mention Edge. An attempt at sarcasm on my part. </span></p>

      • Lordbaal

        19 September, 2019 - 3:36 pm

        <blockquote><em><a href="#467751">In reply to lwetzel:</a></em></blockquote><p>It shows that it happens on Chrome too. And Google developed Chromium. So int the end, it is Google's fault.</p>

  • Kevin Costa

    18 September, 2019 - 10:31 am

    <p>Last week my CrEdge Dev updated and most of my accounts were logged off. I don't know what exactly happened. But I just sign back in and problem solved. Try reinstall your browser.</p>

Newsletter

Stay up to date with the latest tech news from Thurrott.com!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Thurrott © 2023 BWW Media Group